Sportovní program ZČU Western Stars se představí studentům

Představení Sportovního programu ZČU Western Stars a jeho partnerů, turnaj v bubble fotbalu, soutěže, občerstvení - takový bude Den sportovního programu neboli Western Stars Day, který se uskuteční v univerzitním kampusu na Borských polích v úterý 16. října.

Sport – to nejsou jen tvrdé tréninky, fyzické výkony, ale hlavně zábava. A o tu během Dne sportovního programu půjde především. V univerzitním kampusu na Borských polích budou totiž probíhat turnaje v bubble fotbalu, tedy disciplíně, při níž hráči sice hrají fotbal, ale na sobě mají obrovské nafukovací bubliny, které jim dovolují přiblížit se k sobě nejvýše právě na vzdálenost bubliny. Co se stane, když se dva hráči oděni do těchto bublin srazí, si můžete sami vyzkoušet nebo se přijít podívat.

Zápis přihlášených týmů bude na probíhat od 7:45 do 8:45 hodin a po krátkém přivítání začne v 9 hodin netradiční sportovní klání v bublinách. Po odpoledních semifinálových zápasech vypukne v 16 hodin boj o zlato. Zájemci se stále mohou registrovat, a to prostřednictvím emailu odeslaného na adresu bublefotbalzcu@seznam.cz. Veškeré informace jsou dostupné ve facebookové pozvánce na Western Stars Day.

Všem účastníkům akce, ať budou závodit, nebo se dívat, slibují organizátoři příjemně strávený den, kde nebude chybět doprovodný program, soutěže, občerstvení a posezení.

Galerie


Fakulta pedagogická

Šárka Stará

09. 10. 2018