Naberte Směr ZČU, vyzývá na sociálních sítích nová kampaň

Studium Univerzita Veřejnost

Na výrobě kampaně pro uchazeče se podíleli zaměstnanci i studenti napříč všemi součástmi Západočeské univerzity.

Uchazeče o studium začala na webu, Facebooku i Instagramu oslovovat nová kampaň Západočeské univerzity Směr ZČU. Její hlavní tváří je herečka plzeňského Divadla J. K. Tyla Kateřina Falcová, která se vžila hned do deseti úloh – v propagačních videích a na fotografiích totiž představuje všech devět fakult Západočeské univerzity a v desáté roli pak samotnou univerzitu.

Mottem kampaně, jež budoucí studenty vyzývá „Zůstaňte sami sebou a ukažte nám svoji jedinečnost!“, je hashtag #taktopodej.

Půlminutový i delší čtyřminutový příběhový spot s Kateřinou Falcovou v hlavních rolích ukazují Západočeskou univerzitu jako rozmanitou paletu příležitostí, z nichž si mohou uchazeči vybírat. Kratší video oslovilo na sociálních sítích během několika dnů 36 000 lidí, delší video získalo během necelého týdne přes 6000 zhlédnutí, začalo se šířit sdílením a sbírá také pochvalné komentáře. Západočeská univerzita spoty stejně jako celou kampaň vyráběla „vlastními silami“, podíleli se na ní zaměstnanci i studenti napříč fakultami a dalšími součástmi.

Západočeská univerzita bude do budoucna s kampaní Směr ZČU dále pracovat. Její součástí má například být průvodce studiem, který s prostředím plzeňské vysoké školy seznámí nejen uchazeče, ale bude radit také studentům prvních ročníků.

Video


Galerie


Celouniverzitní

Pavel KORELUS

06. 03. 2019