Studenti se mohou stát JA Manažerem nanečisto

Soutěž Studující Univerzita

Troufnete si poměřit odborné znalosti a schopnosti ve virtuálním obchodním prostředí?

Nadace Tomáše Bati a česká kancelář mezinárodní vzdělávací neziskové organizace Junior Achievement o.p.s. (JA) nabízejí studentům vysokých škol a univerzit jedinečnou možnost zúčastnit se celostátní vzdělávací soutěže JA Manažerem nanečisto. Klání studenty tradičně vyzývá, aby uplatnili odborné znalosti a schopnosti ve virtuálním, ale zároveň velmi reálném obchodním prostředí.

„Soutěž je založena na interaktivní počítačové simulaci JA TITAN, díky které statisíce studentů po celém světě poznávají, co v praxi obnáší každodenní manažerská rozhodnutí a jak velké dopady mohou mít na úspěch či neúspěch jednotlivých firem i celých trhů. Tato simulace je tak efektivním řešením velké poptávky vysokoškolských studentů po vzdělávání, které přináší konkrétní praktické zkušenosti a dovednosti,“ popisují organizátoři.

Soutěžit mohou studenti bakalářského i magisterského studia, uzávěrka registrací je 18. března. Dvoučlenné týmy se pak utkají ve dvou základních kolech, přičemž osm nejlepších týmů změří síly ve finále 11. června v Praze. Kromě českých vysokoškoláků mohou soutěžit i slovenští. Tři nejlepší týmy odmění za jejich manažerské schopnosti tradiční partner soutěže, společnost Hewlett-Packard.

Propozice soutěže a více informací čtěte pod tímto článkem.

Galerie


Celouniverzitní

Pavel KORELUS

27. 02. 2019