Ještě je šance přihlásit se na Mezinárodní letní jazykovou školu!

Další vzdělávání Studující Veřejnost

Zvažujete, co podniknout v červenci? Pojďte se bavit anglicky, francouzsky, italsky, německy, španělsky, rusky, čínsky nebo cizinci česky, a to jeden, dva nebo nejlépe tři týdny na ZČU v Plzni. A bavit se znamená nejen rozšiřování slovní zásoby a upevňování gramatiky, ale i fajn zábavu se zahraničními lektory a studenty. Lhůtu pro podání přihlášek prodlužujeme do konce května, volná místa však rychle ubývají.

Mezinárodní letní jazyková škola nabízí kurzy různého zaměření pro všechny věkové kategorie od šesti do sta let v délce jednoho, dvou nebo tří týdnů. V kurzech mohou studenti ZČU získat dva až šest kreditů. Dětské kurzy nabízejí pestrý program a jejich předností je celodenní kontakt dítěte s rodilým mluvčím. Studenti VŠ, SŠ i děti platí sníženou cenu. Na zámku v Nečtinech se týden či dva budou učit angličtinu i němčinu děti i mládež. Týdenní intenzivní kurzy všeobecné i obchodní angličtiny nebo odpolední jazykové kurzy vyhovují časově vytíženým lidem. V rámci letní školy je možné připravit se i na mezinárodně uznávanou jazykovou zkoušku FCE či absolvovat metodický kurz pro učitele angličtiny.

Slavíme 30. ročník letní školy, takže nudy ve školních lavicích se bát nemusíte. Z doprovodného programu nás čeká například zahajovací koncert s Garyho Hausbotem na schodech knihovny, odpolední a víkendové výlety, exkurze, sport, večerní párty. Zapojte se i vy do pestré mezinárodní  společnosti mezinárodní letní jazykové školy na ZČU v Plzni!  

Na podání přihlášek je čas do konce května. Podrobné informace a přihláška je na webu MLJŠ.

Galerie


Ústav jazykové přípravy

Barbora ULDRYCHOVÁ

20. 05. 2019