Na FAV přivítali a odměnili vítěze krajského kola Matematické olympiády

Další vzdělávání Soutěž Spolupráce

Účastníci Matematické olympiády dosahují každý rok velice mimořádných úspěchů, a to i ve více olympiádách najednou. Za skvělé výkony vděčíme jejich talentu a skvělým pedagogům, kteří je vyučují a připravují opravdu svědomitě. Odborný růst studentů podporují a rozvíjejí i organizátoři Matematické olympiády.

Vítězové krajského kola Matematické olympiády se již tradičně setkávají v prostorách Fakulty aplikovaných věd. Letos to bylo 27. května odpoledne.

Z vedení FAV mohli vítězové poznat děkanku Vlastu Radovou a proděkany Miroslava Lávičku a Miloše Železného. Už tradičně se této příležitosti zúčastnil i rektor ZČU Miroslav Holeček, společně s nímž dorazil prorektor Tomáš Kaiser a prorektorka Blanka Šedivá. Dalšími významnými hosty byli zástupkyně odboru školství, mládeže a tělovýchovy Krajského úřadu Plzeňského kraje, předseda plzeňské pobočky Jednoty českých matematiků a fyziků Pavel Masopust a předsedkyně krajské komise Matematické olympiády Naďa Kubešová a dále zástupci kateder FAV. Z jejich rukou převzala ocenění a věcné ceny celkem dvacítka řešitelů v pěti soutěžních kategoriích. 

Všem srdečně gratulujeme!

Galerie


Fakulta aplikovaných věd

01. 06. 2019