Zapojte se do boje o Pohár rektora

Studentům i zaměstnancům je určena celouniverzitní sportovní soutěž O pohár rektora. Nejúspěšnější fakulta získá v dubnu putovní pohár a víkendový pobyt.

Již od začátku akademického roku probíhají sportovní klání, které pořádá katedra tělesné výchovy a sportu. Soupeří mezi sebou studenti či zaměstnanci, resp. týmy jednotlivých fakult, kteří za své umístění v soutěži získávají body pro svoji fakultu. Ta, která jich nasbírá nejvíce, získá putovní Pohár rektora ZČU a její sportovci voucher na společný víkendový pobyt, jehož program po dohodě s vítěznou fakultou připraví a zajistí katedra tělesné výchovy a sportu.

Zatímco v zimním semestru poměřovali sportovci své síly v basketbalu, sportovním lezení a florbalu, v letním semestru na ně čeká například noční orientační běh či badminton. V průběžném hodnocení si zatím nejlépe vede fakulta aplikovaných věd, za ní se drží fakulta elektrotechnická a strojní, se stejným počtem bodů. Vše se dá ale ještě pochopitelně zvrátit ve prospěch vaší fakulty, stačí se jen přihlásit a zabojovat. Více informací najdete na stránkách KTS.

Galerie


Celouniverzitní

01. 02. 2016