Na FAV se setkali emeritní děkani, proděkani a tajemníci

Hosté Veřejnost Zaměstnanci

V pátek 18. září 2020 hostila Fakulta aplikovaných věd přátelské setkání emeritních děkanů, proděkanů a tajemníků se současným vedením fakulty včetně vedoucích jejích pracovišť.

Další akcí k 30. výročí založení Fakulty aplikovaných věd bylo setkání emeritních děkanů fakulty, na které byli pozváni také emeritní proděkani a tajemníci. Setkání zahájila děkanka Vlasta Radová připomenutím, jak byly složeny týmy jednotlivých děkanů. Úvodní slovo následně doplnila diskuze zúčastněných a na závěr setkání se celá akce přesunula na střechu FAV, ze které bylo vidět, jak moc se univerzitní kampus a jeho okolí za dobu existence fakulty proměnily.

Přestože setkání poznamenala opatření proti šíření onemocnění COVID-19, akce se všem účastníkům velmi líbila a odcházeli spokojeni, že se po letech zase mohli setkat se svými kolegy.

V následujícím týdnu pak proběhla další akce k 30. výročí založení FAV. Jelikož z důvodu protikoronavirových opatření nebylo možné 1. července uspořádat hromadnou slavnost, rozhodlo se vedení fakulty své zaměstnance potěšit alespoň první týden v semestru dezertem a nápojem, které na ně čekaly v kavárně NTIS v budově fakulty. Na výběr měli z několika druhů dezertů i nápojů. 

Galerie


Fakulta aplikovaných věd

09. 10. 2020