Přes 160 firem nabídne vysokoškolákům práci

Ve středu 16. března odstartuje v kampusu univerzity Veletrh pracovních příležitostí, největší veletrh práce v České republice.

V prostorách fakulty elektrotechnické, strojní, aplikovaných věd a na půdě univerzitní knihovny rozloží své stánky zástupci více než 160 českých i zahraničních firem, aby vysokoškolákům nabídli stáže, zaměstnání či námět na diplomovou práci. Budoucí i současní absolventi tak mají příležitost navázat kontakty s personalisty velkých i malých českých a zahraničních firem. Personalisté zase dostanou možnost formou osobního kontaktu a prezentace oslovit možné kandidáty na pracovní pozice z řad studentů či absolventů vysokých škol. Pro studenty je jistě cenná i možnost získat první zkušenosti z diskuze s personálními odborníky a manažery svých potenciálních zaměstnavatelů či přehled o požadavcích firem a trhu práce.

Již 21. ročník Veletrhu pracovních příležitostí začíná ve středu 16. března od 10 hodin slavnostním zahájením v budově elektrotechnické fakulty a probíhat bude až do 16 hodin. Více informací o programu a vystavovatelích najdete na webových stránkách veletrhu.

Akce je pořádána Stavovskou unií studentů ZČU, mezinárodní studentskou organizací IAESTE a Západočeskou univerzitou v Plzni.

Galerie


Celouniverzitní

09. 03. 2016