Mezinárodní letní jazyková škola zahájila registrace do letošního ročníku

Mezinárodní letní jazyková škola letos nabídne téměř 50 jazykových kurzů. Zájemci se mohou hlásit až do 17. května.

Dvacátý sedmý ročník Mezinárodní letní jazykové školy, kterou pořádá pracoviště Zahraniční vztahy, se koná v termínu 11. – 29. července 2016. Základ letní školy tvoří celodenní a odpolední jazykové kurzy různé délky, zaměření i intenzity. Účastníci si mohou prohloubit obecné jazykové znalosti, letní škola ale nabídne i specializované kurzy, jakými jsou příprava na státní maturitu z angličtiny a zkoušku FCE, nebo kurz angličtiny zaměřený do oblasti práva. Pro naše nejmenší jsou připravené oblíbené dětské kurzy angličtiny, ale i češtiny nebo ruštiny pro cizince.

Letos si poprvé účastníci mohou zvolit kurz zaměřený na angličtinu pro cestování nebo se připravit na pracovní jednání prostřednictvím kurzu Business English. Nově je také rozšířena nabídka kurzů pro lékaře a zdravotnický personál, kteří mohou volit mezi němčinou a angličtinou ve zdravotnictví.

Celou koncepci letní školy doplňuje doprovodný program, který podporuje neformální kontakt mezi všemi účastníky. Jazykové kurzy jsou vhodné pro všechny věkové kategorie (děti, studenty, pracující i posluchače Univerzity třetího věku).

Kompletní nabídka kurzů je k dispozici zde. Informace k letní škole najdete na také jejích stránkách.


Galerie


International Office

10. 03. 2016