Nad univerzitou zavlála vlajka. Oslavy 25 let jsou oficiálně zahájeny

Ve středu 16. března před univerzitním kampusem vztyčil rektor Miroslav Holeček spolu s děkany fakult a vedením univerzity prapor k 25. výročí založení univerzity.

Ve stejný den byly vyvěšeny prapory i na dalších univerzitních budovách a oslavy 25. výročí založení Západočeské univerzity v Plzni tak byly oficiálně zahájeny. Celoroční oslavy přinesou celou řadu kulturních, společenských i sportovních akcí určených nejen pro studenty a zaměstnance univerzity, ale i pro širokou veřejnost.

Za měsíc, 27. dubna, se uskuteční sportovně-kulturní akce Běh s rektorem, spojená s festivalem studentských kapel Kapeláž, v květnu pak bude následovat videomapping a Plzeňské rozhovory na téma 4. průmyslové revoluce. V  létě se univerzita představí na dvou výstavách v centru Plzně a v říjnu si zájemci mohou dojít poklábosit na Pivo s rektorem či slavit na koncertě Dana Bárty a skupiny Illustratosphere. Listopad pak bude ve znamení slavnostního zasedání Vědecké rady ZČU a navazujícího společenského večera pro absolventy a partnery. 

Kompletní program oslav najdete zde.

Galerie


Celouniverzitní

16. 03. 2016