PRVÁKOVINY aneb jak úspěšně proplout prvním ročníkem

Budoucí prváci, zbystřete! Je tu akce, která vám pomůže se na univerzitě zaklimatizovat a najít přátele ještě před vypuknutím semestru.

Možná v tuhle chvíli ještě neřešíte, vedle koho budete sedět v září na přednáškách, a je vám zatím jedno, s kým budete chodit do menzy na jídlo. Brzy ale zjistíte, že při hledání té správné budovy, kde probíhá výuka, by se vám kontakt na někoho staršího a zkušenějšího hodil. Nemluvě o tom, jak by bylo fajn, kdyby vám byla známá alespoň jedna z tváří, které budete míjet na chodbách školních budov.

Nečekejte, až začne školní rok a bude padat listí! Přihlaste se na PRVÁKOVINY - třídenní akci pro všechny studenty prvních ročníků na ZČU. Máte tak jedinečnou příležitost poznat budoucí spolužáky, získat cenné rady a tipy od starších studentů a v neposlední řadě zjistít, jak to nejen na univerzitě chodí. Těšit se můžete na teambuildingové aktivity, sportovní hry a naučné workshopy zaměřené na seberozvoj, chybět nebudou ani večerní párty a posezení u táboráku.

Zúčastněte se 16. - 18. 9. 2016 PRVÁKOVIN a užijte si svůj studentský život od začátku naplno! Bližší informace sledujte na Facebooku. Pořádá studentská organizace AIESEC.

Galerie


Studentské organizace

Kamila Kolářová

02. 08. 2016