Mám titul - znamená to, že mě zaměstnáte?

Studentská organizace AIESEC nabízí zájemcům profesní stáže.

„Ano, jistě. Právě někoho, jako jste vy, hledáme - mladého, perspektivního, kreativního, s inovativními nápady, ale vraťte se, až budete mít minimálně pětiletou praxi,“ odpoví většinou člověk, který má na starost nábor nových zaměstnanců do firmy.

Že je vám to povědomé? To není divu, protože obdobné fráze se ozývají zpoza dveří kanceláří různých firem, kde zaklepe čerstvý bakalář s žádostí o zaměstnání anebo placenou praxi. Jinak tomu není ani u vystudovaných magistrů a inženýrů. 

Není však důvod propadat panice anebo výčitkám typu „bylo studium na vysoké škole tou správnou volbou?“. AIESEC - největší mezinárodní studentská organizace, působící ve více než 126 zemích světa, otevírá dveře kariérním příležitostem v zahraničí.

Úspěšně jste dokončili bakalářské studium anebo jste absolventy do dvou let od ukončení studia? Je vaše angličtina minimálně na úrovni B2? Právě na vás čekají zahraniční firmy! Rozvíjejte své dovednosti a získejte placenou praxi v oborech IT, teaching, business administration, finance, marketing nebo sales.

Jen si vzpomeňte, kolik vás přijali na váš obor. A kolik z vás úspěšně dokončilo studium? Buďte těmi, koho zaměstnavatelé hledají! Vykročte pravou nohou vstříc novým pracovním příležitostem a vyberte si profesní stáž GLOBAL TALENT podle svých představ na nastaz.cz .                            

                         



Studentské organizace

15. 08. 2016