Nová propagační kolekce ZČU hraje barvami celé univerzity

Studující Univerzita Zaměstnanci

Chcete stylový batoh, tričko, hrnek, termosku, deštník, poznámkový blok nebo powerbanku? Podívejte se na novinky v e-shopu Západočeské univerzity.

Západočeská univerzita připravila pro své příznivce a příznivkyně novou kolekci propagačních výrobků, tentokrát v barvách součástí ZČU. Kromě celouniverzitní modré totiž počítá i se škálou barevných log devíti fakult a dvou vysokoškolských ústavů. Každá součást vytváří jedinečné hodnoty, přináší jiný úhel pohledu a obtiskuje do celkového obrazu svou vlastní stopu, ale teprve celek tvoří krásný a úplný obraz toho, kým jako ZČU jsme. 

novou kolekcí už jste se mohli letmo seznámit na nedávných akcích pořádaných ZČU – Den vědy a techniky, Rok jedna, Rozproudíme univerzitu či Noc vědců. Teď vám ji představíme důkladně.

Příjemným bavlněným tričkem slušivého střihu se hrdě přihlásíte ke své alma mater, ať už studujete na kterékoli fakultě. Aby vašim mobilům či tabletům nedošla šťáva, pořiďte pro ně powerbanku o kapacitě 10.000 mAh. Vše potřebné na cestu si můžete sbalit do polstrovaného univerzitního batohu na notebook, do nákupní tašky nebo stahovacího vaku na záda. Všechna zavazadla jsou navíc vyrobena s ohledem na životní prostředí, stejně jako poznámkový blok s čistými listy bez linek. Nezbytná káva nebo čaj budou určitě chutnat nejlépe z univerzitního hrnku s kontrastním modrým vnitřkem, nalévané z vakuové termosky s celoplošným potiskem, a před nepřízní počasí se skryjete pod objemným deštníkem vyrobeným na míru z jednoho kusu látky.

Ať už u nás studujete, pracujete nebo nás zkrátka máte rádi, věříme, že vás nová kolekce potěší. Cokoli vás zaujalo, pořídíte v obchodě či výdejně nebo na e-shopu ZČU.

Do budoucna určitě nadále sledujte naši zpravodajskou stránku i sociální sítě, ať se včas dozvíte o případném rozšíření kolekce o další přírůstky. 

Galerie


Celouniverzitní

Hana Kalašová

17. 10. 2023