Darujme krev na Západočeské univerzitě v Plzni, Univerzitní upír se vrací

Studující Veřejnost Zaměstnanci

Akce na podporu darování krve se koná už pošestadvacáté. Zapojit se může kdokoliv, kdo na ZČU studuje i pracuje.

Univerzitní upír na Západočeské univerzitě v Plzni se vrací s novým semestrem, a celá univerzitní obec má jedinečnou příležitost se zapojit. Přijďte darovat krev i se svými blízkými a můžete získat i skvělý dárek! Každá kapka se počítá.

Univerzitního upíra připravují studenti, studentky, zaměstnanci a zaměstnankyně Fakulty pedagogické ZČU a Transfuzní oddělení Fakultní nemocnice Plzeň. Letos pořádáme již 26. semestrník. Přidejte se i vy, darujte krev a podpořte tak neocenitelnou činnost Transfuzního oddělení. Každý, kdo se zúčastní, pomůže v boji proti nedostatku krve.

Kdy a kde?

Univerzitní upír bude krvácet od 16. do 18. dubna 2024 na Transfuzním oddělení Fakultní nemocnice Plzeň.

Jak se zapojit?

Stačí se objednat na stránkách Transfuzního oddělení FN Plzeň. Všechny potřebné informace najdete na sociálních sítích univerzitního upíra, nebo se můžete k upírovi rovnou objednat. Více informací najdete na stránkách Fakulty pedagogické ZČU.

Sledujte upíra

Chcete být v obraze a neuniknout žádným aktualitám ohledně této události? Sledujte Univerzitního upíra na Facebookové události a buďte mezi prvními, kteří se dozví o novinkách a zajímavostech týkajících se Univerzitního upíra.

Galerie


Fakulta pedagogická

Michal Švec

15. 03. 2024