Projektové centrum připravilo seminář k vyhlášeným projektům GA ČR

Seminář Veřejnost Zaměstnanci

O projekty Grantové agentury ČR je každoročně mimořádný zájem, a proto Projektové centrum ZČU připravilo seminář, na kterém se účastníci dozvěděli praktické informace a tipy pro přípravu projektu.

Projektové centrum Západočeské univerzity v Plzni pořádalo v pátek 1. března dopolední seminář týkající se vyhlášených soutěží Grantové agentury ČR pro rok 2025.

Cílem akce bylo seznámit přítomné se soutěžemi a předat jim praktické tipy, rady a doporučení pro psaní zejména formálních částí návrhu projektu, včetně rozpočtu. V souvislosti se školením vznikla shrnující prezentace, vzorový návrh projektu a manuál pro psaní návrhu projektu. Dále byla představena příručka, která shrnuje hodnotící protokoly a posudky z minulých let. Všechny materiály jsou shromážděné na úložišti Alfresco Projektového centra.

Cílovou skupinou semináře byli především výzkumníci a výzkumnice, kteří plánují podat návrh projektu do právě vyhlášené soutěže poprvé, a dále projektoví a finanční manažeři a manažerky. 

Projektové centrum zveřejnilo zpracované materiály pro všechny zaměstnance ZČU a doporučuje jejich distribuci na jednotlivé součásti, aby se vytvořené podklady dostaly k co nejširšímu okruhu osob.

Všem zúčastněným děkujeme.

​​​​Návrhy projektů je možné podávat do 3. dubna 2024 (termín PC je 21. března 2024).


Projektové centrum

Markéta Laiblová

14. 03. 2024