Teendesign 2017 je tu!

Dvanáctý ročník výtvarné soutěže pro středoškoláky má téma "Majstrštyk". Autoři nejlepších prací vyhrají účast na letní škole ArtCamp.
Už jste vytvořili svůj majstrštyk? Na tuto otázku se studentů gymnázií, středních a vyšších odborných škol ptá další ročník výtvarné soutěže Teendesign, kterou pořádá fakulta designu a umění Ladislava Sutnara. Mladí umělci mohou své příspěvky posílat hned do pěti kategorií: design, grafický design a vizuální komunikace, fotografie, ilustrace a multimédia.

Ani ti, kteří své nejlepší dílo zatím nevytvořili, nemusí zoufat. Na odeslání příspěvků do soutěže mají totiž čas až do 30. listopadu. Ke stejnému datu by zájemci o studium na Sutnarce měli odeslat své přihlášky do bakalářských oborů.

Cílem soutěže Teendesign je hledat nové talenty, podporovat mladé kreativní lidi v jejich umělecké tvorbě a případně je i povzbudit k dalšímu studiu umění na vysoké škole. Vítězové jednotlivých kategorií získají možnost zúčastnit se zdarma kurzů mezinárodní letní školy umění ArtCamp 2018 a prohloubit svůj talent pod vedením renomovaných umělců z České republiky i ze zahraničí.

Další informace a pravidla soutěže najdou zájemci zde.

Fakulta designu a umění Ladislava Sutnara

Lenka Kodýtková

04. 09. 2017