ELSA Plzeň pořádá pro právníky veletrh pracovních příležitostí

Zajímá Vás osobní uplatnění na pracovním trhu v oblasti práva? Máte zájem o pracovní příležitost v předních českých a mezinárodních advokátních kancelářích? Chcete se na cokoliv zeptat? Pak využijte příležitosti a zúčastněte se tradiční akce Job Fair Kontakt 2017, kterou pořádá studentská organizace ELSA Plzeň. Akce se koná 7. listopadu od 10:00 hodin v budově Fakulty právnické Západočeské univerzity v Plzni.

Veletrh pracovních příležitostí Job Fair Kontakt je mimořádná akce zaměřená především na studenty a absolventy právnické fakulty. Během akce dochází k přímému kontaktu mezi studenty a zástupci předních českých i mezinárodních advokátních kanceláří, jako jsou Allen & Overy, Havel, Prime Legal, Řanda Havel Legal a mnoho dalších. Jedná se tak o unikátní příležitost, jak se přiblížit své vysněné pracovní pozici.

Kromě portfolia pracovních nabídek poskytuje veletrh výjimečnou možnost nahlédnout pod pokličku advokátních kanceláří. Můžete se dozvědět o způsobu fungování a terči zaměření jednotlivých advokátních kanceláří, získat informace o pracovních podmínkách a nárocích kladených na uchazeče o práci či stážisty, prezentovat a prodiskutovat vlastní životopisy, zviditelnit se jako potencionální zaměstnanec a budoucí partner. V neposlední řadě je zde i možnost neformálně diskutovat se zástupci jednotlivých kanceláří a dozvědět se o jejich osobním dojmu z pracovního prostředí.

Více informací zjistíte na facebookové události.

Galerie


Studentské organizace

Adam Doležal

22. 10. 2017