Soutěž O pohár rektora startuje

V druhé polovině listopadu se pod taktovkou katedry tělesné výchovy a sportu (KTS) už potřetí rozběhne sportovní klání mezi fakultami ve vybraných disciplínách.

První mezifakultní bitva vypukne 22. listopadu a půjde o utkání v basketbalu. Hrát se bude v hale ZČU v univerzitním kampusu na Borech. Veškeré informace najdou zájemci v propozicích.

Následovat bude 28. listopadu sportovní lezení – bouldering dvojic. Klání se uskuteční taktéž ve sportovní hale KTS na Borech. Přihlášky je nutné podávat za dvojice, a to do 27. listopadu. Propozice k soutěži najdou zájemci na webu KTS.

Další disciplínou zařazenou do soutěže O pohár rektora je stolní tenis dvojic. Ten se uskuteční ve středu 29. listopadu, účast je nutné nahlásit nejpozději týden před turnajem, tedy do 22. listopadu. Podrobnosti jsou ke stažení na webu KTS.

Na 1. prosinec se mohou těšit příznivci florbalu. Kdo chce poměřit své schopnosti v tomto sportu, musí podat přihlášku už do 17. listopadu. Veškeré potřebné informace najdete v propozicích.

V jarních měsících proběhne ještě soutěž ve futsalu. Dále se v soutěži O pohár rektora bude soutěžit ve volejbale, badmintonu a na své si přijdou i fanoušci orientačního běhu. Organizátoři si pro ně připravili výzvu v podobě nočního orientačního běhu.

Veškeré informace k soutěži O pohár rektora jsou dostupné na webu katedry tělesné výchovy a sportu.


Celouniverzitní

Šárka Stará

14. 11. 2017