Katedra tělesné výchovy a sportu myslí na děti

Na období jarních prázdnin připravila katedra tělesné výchovy a sportu (KTS) výcvikový kurz dětí zaměstnanců ZČU s výukou lyžování a snowboardingu a také jarní příměstský tábor. K dispozici jsou také nové sportovní plochy v univerzitním kampusu. 

V letošním roce se podařilo dokončit některé sportovní plochy v areálu univerzity na Borech. Je tu nová boulderingová stěna a volnočasové hřiště. Zájemci o sportování navíc mohou využít služeb půjčovny katedry tělesné výchovy a sportu, kde jsou za symbolickou částku k zapůjčení míče na volejbal, fotbal, disk a cílový koš na discgolf, vybavení na speedminton, softball, frisbee a další sportovní pomůcky. 

S ohledem na počasí sice přijde doba vhodná na sportovní aktivity až v jarním období, katedra tělesné výchovy a sportu však myslí i na sportování v čase jarních prázdnin, které letos připadají na druhou polovinu února, a připravila lyžařský kurz a příměstský tábor.

Výcvikový kurz lyžování a snowboardingu pro děti zaměstnanců ZČU, který připravila KTS ve spolupráci s odborovou organizací, proběhne od 18. do 24. února 2017 a je určen dětem ve věku 7 – 15 let.

Doprava na kurz je individuální. Děti budou ubytovány v penzionu U Jelena v obci Pernink. Cena činí 3 400,- Kč pro děti zaměstnanců ZČU, pro ostatní děti 3 900,- Kč. V ceně je zahrnuto ubytování, stravování, permanentka a dále doprava a vstupné do bazénu. Částku je nutné uhradit do 19. ledna 2018. Maximální počet účastníků je 22.

Veškeré podrobnosti ke kurzu i k platbě najdou zájemci na webových stránkách katedry. Přihlášky se podávají elektronicky. V případě dotazů kontaktujte Jiřího Valachoviče, tel: 377638614, e-mail: jvalach@centrum.cz.

 

Jarní příměstský tábor se uskuteční ve dnech 19. – 23. února 2018, a to na katedře tělesné výchovy a sportu v areálu univerzitního kampusu na Borech. Cena je 1750 Kč, v ceně jsou zahrnuty i obědy v menze ZČU. Přihlášky se podávají do 2. února.

Všechny potřebné informace najdete na webových stránkách KTS. Přihlašování probíhá elektronicky.  

Galerie


Celouniverzitní

14. 11. 2017