VideaČesky.cz živě a na velkém plátně. Už za týden na ZČU

Oblíbený web VideaČesky.cz chystá na středu 6. prosince v posluchárně ZČU veřejnou projekci nejlepších zahraničních krátkých filmů s českými titulky.

Organizátoři zvou na přehlídku nejlepších kraťasů, které web v průběhu své více než sedmileté existence divákům zpřístupnil. „Výběr bude čistě na nás, ale slibujeme, že nebudete odcházet zklamáni,“ lákají pořadatelé.

Hned po projekci bude v případě zájmu následovat beseda s několika překladateli, jimž diváci vděčí za české titulky. Přítomní se jich budou moci zeptat na vše, co je ohledně chodu webu a titulkování obecně zajímá.

Projekce proběhne od 18 hodin v posluchárně EP110 v budově fakulty elektrotechnické na Borech. Akci pořádá web VideaČesky.cz ve spolupráci s Pavlem Homolkou a Západočeskou univerzitou v Plzni. Vstupné je zdarma pro studenty ZČU i širokou veřejnost.

Akci je možné sledovat též na facebooku. Všichni, kdo se již nemohou středečního promítá dočkat, si mohou zkrátit čekání například připomenutím oblíbeného videa o čtení myšlenek.

Galerie


Celouniverzitní

Hana PRAŽÁKOVÁ

29. 11. 2017