Studenti zvou na Vánoční setkání #nadřeň

Výtěžek z akce, která proběhne v úterý 19. prosince v univerzitní kavárně Družba, získá Nadace pro transplantace kostní dřeně.

Za celým projektem stojí čtveřice studentů posledního ročníku navazujícího magisterského studia fakulty ekonomické Barbora Frýbertová, Aneta Krnáčová, Ondřej Šik a Lukáš Skřivan. „Studentky na předmětu KMO/MSA - Marketingové studie a analýzy představily svoji práci pro Nadaci pro transplantace kostní dřeně a nás to s Ondřejem velice zaujalo. Proto jsme se rozhodli jako hráči florbalového týmu TJ Durango Zruč nadaci nějakým způsobem také podpořit,“ přibližuje Lukáš Skřivan, jak událost Vánoční setkání #nadřeň vznikla.

Během úterní akce, na kterou dorazí také primář hematologicko-onkologického oddělení FN Plzeň Pavel Jindra, proběhne představení Nadace pro transplantace kostní dřeně a projektu #NADŘEŇ. 

Ten už má za sebou organizaci úspěšné akce Antikvariát aneb Čteme na dřeň, kterou v květnu uspořádaly Barbora Frýbertová a Aneta Krnáčová. Jednalo se o sběr a následný prodej knih, během nějž se utržilo téměř 50 tisíc korun. Protože měla akce velký ohlas, plánují organizátorky i druhý ročník.

Galerie


Fakulta ekonomická

Hana PRAŽÁKOVÁ

14. 12. 2017