Zaměstnanci ZČU mohou za výhodných podmínek využívat služeb lezeckého centra V16

V loňském roce zahájilo svou činnost boulderingové centrum V16. Nachází se v nevyužitých prostorách ZČU v Kollárově ulici. Zaměstnanci univerzity nyní mají možnost využívat služeb tohoto centra za zvýhodněných podmínek.

Vzpomenete si někdy s nostalgií, jak jste jako děti lezli po stromech, plotech nebo jiných překážkách? Říkáte si, jak to bylo fajn? Teď máte možnost vrátit se v čase a třeba se svými kolegy nebo dětmi si lezení formou tzv. boulderingu, tedy bez lana, ovšem bezpečně nad žíněnkou vyzkoušet v novém lezeckém centru V16 v Kollárově ulici (vedle menzy).

Pro zaměstnance univerzity a jejich rodiny jsou zde zdarma ve dvou termínech, konkrétně 27.ledna a 10. února 2018, připravené dny otevřených dveří nazvané DNY BOULDERINGU.

V době od 10 do 15 hodin vždy každou celou hodinu instruktoři zájemcům z řad zaměstnanců ZČU centrum představí, vysvětlí zásady pohybu na boulderingové stěně a seznámí je se základy lezení. Toto přibližně půlhodinové proškolení bude probíhat na tzv. traverzovací stěně. Následně se skupina přesune na hlavní stěnu, kde instruktoři doporučí vhodné bouldery a zaměstnanci pak budou pokračovat samostatně.

Centrum je organizováno tak, že vertikálního pohybu si mohou užívat všichni bez ohledu na fyzickou zdatnost. Pokud přijde rodina s dětmi, bude tomu program přizpůsoben, případně je možné pojmout návštěvu bouledringového centra jako formu teambuidingu a objednat se jako celý kolektiv z pracoviště ZČU. Boty a magnézium budou k zapůjčení. Zdarma bude také drobné občerstvení.

Přihlašování bude probíhat prostřednictvím rezervačního systému na webu centra V16. Na místě se pak zaměstnanci budou prokazovat JIS kartou.

Zaměstnanci ZČU se mohou se svými rodinnými příslušníky v boulderingovém centru V16 zúčastnit také RODINNÝCH DNŮ, a to za zlevněné vstupné. Rodinné dny centrum V16 pořádá o víkendech a jejich program je prezentován na webových stránkách centra. Pro dospělé je sleva 10 %, pro děti 15 %.

Dále je připraven NAVAZUJÍCÍ ZVÝHODNĚNÝ PROGRAM. Zaměstnanci ZČU, kteří se boulderingu budou chtít věnovat dlouhodobě, mohou uplatnit slevu na tříměsíční permanentky - dospělým bude poskytuta sleva 10 %, dětem 15 %.


Galerie


Celouniverzitní

11. 01. 2018