Kybernetická revoluce Lid versus roboti?

Ve čtvrtek 25. ledna se ve Vědeckotechnickém parku Plzeň uskuteční seminář nazvaný Kybernetická revoluce LID vs. ROBOTI? Seminář je určen firmám i zástupcům univerzit.

Jak řešit důsledky implementace novinek souhrnně označovaných jako Průmysl 4.0 ve firemním prostředí, to bude hlavní téma semináře. V panelu Lidé pro novou éru vystoupí také děkan Fakulty strojní ZČU Milan Edl. 

Akce navazuje na loňský úspěšný cyklus seminářů pořádaný sdružením CzechInno. Cílem druhé série regionálních akcí, které jsou naplánovány na letošní rok, je upozornit na to, že Průmysl 4.0 zdaleka není jen záležitost technologií, ale je třeba se při úspěšném naladění na jeho vlnu zaměřit i na další důležité související otázky, jako jsou zodpovědná práce s lidmi uvnitř i vně firmy, změny v manažerských a obchodních modelech v digitální firmě a bezpečnostní aspekty spočívající v kybernetických rizicích.

Podrobnosti k akci najdete na webu BIC, kde je zveřejněn také podrobný program. Zájemci se mohou registrovat na webu sdružení CzechInno.

Celouniverzitní

Šárka Stará

19. 01. 2018