Přednáška seznámí s umělou inteligencí v praxi

Akce určená pro všechny vývojáře, studenty i nadšence, jež zajímá praktické využití umělé inteligence, proběhne 28. února v Klempírně DEPO2015.

Jako řečníci vystoupí Jan Romportl z AI Startup inkubátoru, Vít Listík ze Seznamu a Jan Švec z výzkumného centra NTIS při Západočeské univerzitě v Plzni. Odborníci se podělí o své zkušenosti a pohovoří, jak efektivně využít AI v praxi. Příchozí zároveň budou mít jedinečnou možnost poznat další vývojáře, kteří se umělé inteligenci věnují.

Přednášku pořádá organizace TechHeaven, jež vychází z tvrzení, že v technologii je budoucnost. Neziskovka složená také ze studentů Západočeské univerzity v Plzni proto vytvořila projekt, jehož cílem je pomoci rozšířit znalosti plzeňské tech komunity o nejnovější poznatky v oboru. Organizace by také ráda navázala spolupráci se studenty ZČU, tematicky nejblíže má ke studentům Fakulty aplikovaných věd.

Začátek přednášky je v 17:30 hodin, od 20:45 akce pro zájemce pokračuje společnou večeří. Více informací naleznete na webu organizátora.

Galerie


Celouniverzitní

Hana PRAŽÁKOVÁ

20. 02. 2018