Akademici Plzeň budou hrát pro děti ze škol

Netradičně už v 10 hodin dopoledne začne v plzeňské Home Monitoring Aréně poslední utkání plzeňských Akademiků v základní části.

To rozhodne o tom, zda Akademici ve své čtvrté sezóně proklouznou do bojů o Sekeras Trophy nebo zda zůstanou za branami playoff. V cestě jim budou stát nováčci Cavaliers Brno.

Utkání bude přihlížet speciální návštěva, a to žáci mateřských, základních a středních škol z Plzně a okolí, kteří přijali pozvání univerzitního týmu a kteří budou tak hnát Akademiky do vyřazovacích bojů.

Akce s názvem Faurecia Z lavic až na zimák se odehraje už potřetí v historii. V prvním ročníku podporovalo Akademiky proti bratislavským Diplomatům něco málo přes 600 diváků, v tom druhém sledovalo výhru 7:2 nad Prešovem už rekordních 1850 diváků a také letos se čeká účast přesahující tisíc fanoušků.

Úvodního slova se ujme primátor města Plzně Martin Zrzavecký a celým utkáním bude provázet Jirka Pelnář. Na žáky čeká mnoho soutěží a také doprovodný program na kostce nad ledem. Kromě dětí může přijít podpořit plzeňský univerzitní hokejový tým každý, kdo má zrovna volné dopoledne. Akademici se těší na viděnou v Home Monitoring Aréně.

Galerie


Studentské organizace

05. 03. 2018