Kdo letos zvedne nad hlavu pohár rektora?

Soutěž O pohár rektora se sice blíží do svého finále, ale rozhodnuto ještě není. V dubnu se bude soutěžit ve třech posledních disciplínách - badmintonu, futsalu a nočním orientačním běhu.
V druhé polovině listopadu se pod taktovkou katedry tělesné výchovy a sportu (KTS) už potřetí rozběhla soutěž fakult ve vybraných disciplínách. Sportovní klání v basketbalu, florbalu a volejbalu už proběhla, stejně tak jsou uzavřeny soutěže ve sportovním lezení a stolním tenise.

V čele průběžného hodnocení je s 80 body Fakulta ekonomická, kterou jen s tříbodovou ztrátou následují Fakulta aplikovaných věd a Fakulta strojní. Kdo však nakonec skutečně stane na stupni vítězů, zůstává nezodpovězenou otázkou.

Rozhodovat se bude ve třech zbývajících disciplínách. 11. dubna se uskuteční turnaj v badmintonu a 12. dubna se bude soutěžit ve futsalu a v nočním orientačním běhu smíšených dvojic. Registrace jsou stále otevřené. Kdo má chuť, může se ještě pokusit promluvit do celkových výsledků.

Slavnostní vyhlášení vítězů bude součástí akce Běh s rektorem, která se uskuteční ve středu 18. dubna v univerzitním kampusu na Borech.

Veškeré informace k soutěži O pohár rektora jsou dostupné na webu katedry tělesné výchovy a sportu.

Celouniverzitní

02. 04. 2018