Univerzitní vydavatelství zve na Svět knihy Plzeň, jeho stánek chybět nebude

V pátek 21. a v sobotu 22. září se plzeňská kreativní zóna DEPO2015 změní v ráj všech milovníků literatury. Chystá se první ročník festivalu Svět knihy Plzeň a vydavatelství Západočeské univerzity bude při tom! Na festivalu bude mít vlastní stánek a se všemi se těší na viděnou.
Důvodů, proč Svět knihy navštívit, je mnoho. Festival navštíví mnoho zajímavých hostů, jako Josef Formánek, Jiří Grygar, Karel Hvížďala, Lucie Lomová, Tomáš Sedláček, Petr Stančík, Marek Šindelka nebo třeba Michael Žantovský. A ze zahraničí přijede například polský spisovatel Marius Szcygiel, který u nás zaujal zejména svojí knihou Gottland. Mimo to čekají návštěvníky podnětné diskuse, poutavé výstavy, v kavárně si budou moci oddychnout u čaje nebo kávy, program bude nachystán i pro ty nejmenší.

Ale hlavně, všude budou stohy knih! Tak se přijďte začíst. Navíc mnohé z knih si budete moct koupit výhodněji než v obchodech. Vydavatelství Západočeské univerzity bude své tituly nabízet s desetiprocentní veletržní slevou.
Přijďte si vychutnat jedinečnou literární atmosféru!

A pozor, prvních 50 studentů, kteří se prokáží JIS kartou, bude mít vstup zdarma.

Více informací najdete na facebooku či na webu akce.

Univerzitní knihovna

Jakub Pokorný

05. 09. 2018