Studenti si opět dají Pivo s rektorem

Jedna JIS karta = dva Excelenty zdarma. Oblíbená akce Západočeské univerzity se na nádvoří Plzeňského Prazdroje uskuteční už potřetí. Připadá na úterý 2. října.
Opět po roce ochutnají studenti Západočeské univerzity jedenáctistupňový světlý ležák Excelent určený jen jim. Rektor Miroslav Holeček je totiž zve na třetí ročník akce Pivo s rektorem, které poteče 2. října od 16 hodin. V areálu Plzeňského Prazdroje bude rektor pivo osobně čepovat a se studenty si připije.

Rektor na výrobu ležáku vždy také dohlíží, protože várka je jedinečná a zraje právě pro tuto příležitost. „Pivo s rektorem se stává tradiční akcí naší univerzity a pro mě osobně je toto setkání velmi příjemnou událostí. Oba předchozí ročníky ukázaly, že studenti vítají příležitost neformálně se setkat a popovídat si. Kladou mi nejrůznější dotazy a přicházejí s cennými postřehy a návrhy. Atmosféra je vždy velmi přátelská, což je jistě dáno i tím, že se setkání může odehrávat v příjemném prostředí, které pro nás vždy připraví plzeňský pivovar,“ nechal se Miroslav Holeček slyšet před necelým měsícem ve varně Gambrinus.

Chybět nebude ani hudba - letos ji obstarají kapely 7'Znamení, Cliché, Chicken Hell a Zastodeset. 

Studentům opět jako vstupenka poslouží jejich JIS karta, po jejímž předložení má každý nárok na dvě piva. Sledujte tedy facebookovou událost a 2. října se přijďte pobavit!

Celouniverzitní

Pavel KORELUS

13. 09. 2018