Projektové centrum zve na seminář Horizont 2020 - poslední fáze výzev

Seminář Věda Zaměstnanci

Jaké jsou zbývající příležitosti k individuálnímu výzkumu a vědecké spolupráci? Přijďte se informovat na seminář, který se uskuteční 11. března. Přihlášky se podávají do 1. března.  

Projektové centrum Západočeské univerzity zve na informační seminář pro potencionální žadatele o podporu z programu Horizont 2020 z řad výzkumníků, firem i zaměstnanců, resp. projektového managementu.

Uskuteční se v pondělí 11. března od 9 do 13 hodin v budově Fakulty filozofické v Sedláčově ulici, v zasedací místnosti SP 319.

Prezentace a diskuze se zaměří na představení stávajících a připravovaných výzev v rámci končícího programu Horizont 2020. Hovořit se bude o tom, jaké jsou možnosti a praktické aspekty přípravy řešení individuálních a kolaborativních projektů sekce podpory Vynikající věda (akce Marie Skłodowska-Curie, granty Evropské výzkumné rady) i aktuální výzvy v sekci podpory Společenské výzvy.  

Hosté:

Mgr. Zuzana Čapková (Technologické centrum AV ČR, národní kontakt pro MSCA a granty ERC)

Ing. Kateřina Kopecká (Centrum nanomateriálů a obnovitelných zdrojů, Synpo, a.s.)

PhDr. Dino Numerato, Ph.D. (vedoucí katedry sociologie, Fakulta sociálních věd Univerzity Karlovy, úspěšný řešitel projektů MSCA a Horizon 2020)

Mgr. Michal Pacvoň, Ph.D. (Technologické centrum AV ČR, národní kontakt pro společenskou výzvu 6 „Evropa v měnícím se světě“)

Jan Petrásek (Podnikatelské a inovační centrum Plzeň, BIC, konzultant)

Přihlášky na seminář je potřeba zaslat nejpozději do 1. března 2019 na e-mail mtobolov@rek.zcu.cz. Uveďte prosím své jméno, kontaktní informace, pracovní zařazení a institucionální příslušnost.

Celouniverzitní

22. 02. 2019