Odemkněte si svoji příležitost

4. ročník veletrhu práce a vzdělávání Klíč k příležitostem se koná 21. ledna od 10 do 18 hodin v plzeňském Kulturním domě Peklo, Pobřežní 10.

Veletrh nabídne mimo jiné lepší přehled o současném trhu pracovních příležitostí, osobní kontakt s personalisty renomovaných společností a doprovodný program. Jeho součástí je například možnost konzultace životopisu s odborníkem, image poradenství, právní poradna či testování jazykové úrovně. Na veletrhu se představí třicet zaměstnavatelů a rovněž vzdělávací instituce s nabídkou kurzů.

Akce je určena široké veřejnosti - všem, kteří hledají práci, stáž či brigádu, rekvalifikaci nebo profesní či jazykové kurzy. Je otevřena také studentům posledních ročníků středních škol a vysokoškolákům. Vstup je zdarma.

Veletrh organizuje společnost Grafia pod hlavičkou Asociace institucí ve vzdělávání dospělých. Letošní ročník se koná opět za spolupráce partnerů: Úřadu práce - krajské pobočky Plzeň, Hospodářské komory ČR a Západočeské univerzity v Plzni. Záštitu nad veletrhem převzala náměstkyně primátora města Plzně Eva Herinková a senátor Lumír Aschenbrenner. Podrobnější informace jsou k dispozici na http://praci.najdisi.cz.

Také Západočeská univerzita v Plzni pořádá 16. března od 10 do 16 hodin již 21. ročník Veletrhu pracovních příležitostí, který cílí především na současné i budoucí absolventy vysokých škol. V letošním roce očekávají organizátoři ze Stavovské unie studentů ZČU a IAESTE ZČU Plzeň rekordní počet vystavovatelů - přes 170 firem se bude snažit oslovit více než čtyři tisíce návštěvníků. Se stoupajícím počtem vystavovatelů se úměrně rozšiřuje také výstavní plocha: kromě tradičních prostor elektrotechnické a strojní fakulty budou letos stánky i v nových budovách fakulty aplikovaných věd a univerzitní knihovny.

Galerie


Celouniverzitní

Kamila Kolářová

11. 01. 2016