Zjednodušte si život s JIS kartou

Víte, že díky univerzitní kartě můžete na řadě míst ušetřit, nebo si usnadnit život?

Jednou z možností je tzv. sdružená JIS-Plzeňská karta. Ta umožňuje sloučit Plzeňskou kartu a JIS kartu do jednoho nosiče a kromě služeb, které nabízí ZČU, využívat také služby a výhody poskytované Plzeňskými městskými dopravní podniky: předplatné, elektronickou peněženku, platbu parkovného apod.

Obdobně můžete JIS kartu používat jako čtenářský průkaz ve Studijní a vědecké knihovně Plzeňského kraje a v Národní technické knihovně v Praze. Výhodou je spojení dvou karet do jedné - pokud si tam "JISku" zaregistrujete, už nepotřebujete klasický průkaz s čárovým kódem.

Pokud předložíte JIS kartu spolu s občanským průkazem jako zaměstnanci ZČU v plzeňské Techmanii, koupíte vstupenky pro sebe i rodinné příslušníky o 70 Kč levněji. Snížené vstupné zde mají také studenti do 26 let.

Ušetříte i na fotbalovém stadionu: ligové zápasy FC Viktoria si po předložení JIS karty užijete se slevou ve výši 30 procent, která platí na lístky do sektoru R. V jednání je zlevněné vstupné na vybraná představení do Divadla J. K. Tyla, studenti mohou využívat rovněž slevu v síti kin Cinema City a Cinestar.


Celouniverzitní

Kamila Kolářová

22. 01. 2016