Rektor ocenil úspěšné sportovce

Patnácti úspěšným sportovcům předal rektor Miroslav Holeček mimořádné stipendium a poděkoval jim za skvělou reprezentaci celé univerzity.

Mimořádné stipendium za vzornou reprezentaci Západočeské univerzity v Plzni převzalo v úterý 16. února 15 studentů, kteří v průběhu loňského roku úspěšně zastupovali univerzitu na akademických mistrovstvích České republiky a dalších domácích i světových soutěžích. 

Z fakulty pedagogické převzali ocenění házenkář Jan Blecha, fotbalistka Petra Ivaničová, reprezentantka v in-line hokeji Martina Vonková, fakultu strojní zastupoval Petr Sváček ve sportovní střelbě a lukostřelec Tadeáš Kalvas. Z fakulty zdravotnických studií získaly ocenění Martina Francová za střelbu z malorážky, lukostřelkyně Jana Cimická a plavkyně Petra Laudová, z filozofické fakulty pak házenkář Karel Šmíd. Ekonomickou fakultu zastupovala Lucie Kolářová v badmintonu, Kateřina Beroušková v běhu na lyžích, Nicole Nová v plavání a Monika Vránková ve sportovní střelbě. V motokárách vítězil Petr Běžel z fakulty aplikovaných věd a Tomáš Binter z fakulty designu a umění patří k nejlepším sportovním lezcům.

Rektor Miroslav Holeček jim všem poděkoval za skvělou reprezentaci celé univerzity a s obdivem komentoval jejich úspěchy a sportovní výkony.

Galerie


Celouniverzitní

16. 02. 2016