Becoming a Global Student

British Council a Ústav jazykové přípravy ZČU zvou na přednášku o mezinárodní zkoušce z angličtiny IELTS, která proběhne 6. dubna ve 14 hodin v zasedací místnosti UV115 na Univerzitní 22. IELTS je jedním z nejlepších způsobů, jak můžete prokázat své jazykové schopnosti, otevře vám dveře ke studiu a k pracovním příležitostem u nás i ve světě.

Přednášejícím je Mike Welch, IELTS Business Development Manager pro Evropu. Dozvíte se o významu zkoušky IELTS v dnešním světě, získáte přehled o tom, co můžete u zkoušky očekávat, a tipy, jak dosáhnout co nejlepších výsledků. Součástí přednášky bude zajímavý kvíz a jeden přítomný bude mít možnost získat zkoušku zdarma.   

Pro zajímavost - anglicky mluví zhruba 1,75 miliardy lidí na celém světě, to je každý čtvrtý. Ročně skládají zkoušku IELTS přes 2 miliony studentů a uznává ji více než 9 000 organizací včetně 3 000 v USA. Angličtina je jedním z hlavních kritérií při výběru kandidátů do zaměstnání.

Mike Welch graduated from the University of Bradford in 1984. After teaching English in Spain and Japan he joined the British Council in 1990 and since then has worked for the organisation in Hong Kong, Portugal, UK, Japan, India, and Austria. He took a year out in 1995 to do an MBA at Lancaster University. Mike is currently based in Spain, where he's the IELTS Business Development Manager for Europe.

Ústav jazykové přípravy

Barbora ULDRYCHOVÁ

30. 03. 2016