Nočník prověří orientaci i fyzickou kondici

Noční orientační běh smíšených dvojic odstartuje 14. dubna na Bolevci.

Nočník je nenáročný závod, který navazuje na tradici Nočníků na Západočeské univerzitě v Plzni. Na rozdíl od běžných orienťáků se tu setkáte i s několika vtipnějšími bonusovými kontrolami.

Organizátoři preferují smíšené dvojice, pokud tedy na Nočník vyrazí dvě dívky, žádoucí je namalovaný knírek u jedné z nich, u chlapců pak sukně :-). S sebou si vezměte věci na běhání po lese, dobrou čelovku, propisku, ručník (k dispozici budou sprchy) a hlavně dobrou náladu.

Přihlašování do závodu probíhá buď předem přes registrační formulář nebo na místě. Pokud se zaregistrujete nejpozději do pondělí 10.dubna, bude vás startovné stát jen 60 korun na osobu, při registraci místě pak 80 korun.

Sraz je ve sportovním areálu na Bolevci (K Prokopávce 45, Plzeň). Závod bude probíhat v okolních lesích. Prezentace začne v 18 hodin, hromadný start je od 20 hodin.

Letošní Nočník můžete využít i jako trénink na Běh s rektorem. Ten se odehraje v rámci oslav 25. výročí založení ZČU 27. dubna v kampusu na Borských polích formou štafetového závodu dvojic. Prvních sto přihlášených týmů obdrží po doběhnutí pivo na osobu zdarma. Registrujte se předem na stránkách katedry tělesné výchovy a sportu.


Studentské organizace

Kamila Kolářová

01. 04. 2016