Jarní číslo časopisu ZČU vychází online

Dozvíte se o úspěších studentů i zaměstnanců ZČU, hlavní článek vám poslouží jako průvodce po kolejích Západočeské univerzity, díky němuž nahlédnete i do nově zrekonstruované Máchovy 20, v rozhovoru s manžely Frantovými představíme metodu takzvaného open book zkoušení... A to není vše.

Časopis Západočeské univerzity má smůlu. Jméno mu totiž vloni dalo písmeno Z, které si letos v únoru pro své tanky ukradli Putinovi vojáci. Jarní číslo vychází právě teď, a to pouze v online podobě s upravenou obálkou.

Přesto na vás na jeho stránkách čeká zajímavé čtení, které by byla škoda přehlédnout. Dozvíte se o úspěších studentů i zaměstnanců ZČU, hlavní článek vám poslouží jako průvodce po kolejích Západočeské univerzity, díky němuž nahlédnete i do nově zrekonstruované Máchovy 20, v rozhovoru s manžely Frantovými představíme metodu takzvaného open book zkoušení a osobností čísla je politolog Přemysl Rosůlek. Nechybí ohlédnutí za dnem otevřených dveří, pozvánky na nejbližší akce ani studentský příspěvek, tentokrát věnovaný zkouškovému období.

Časopis ve formátu pdf si můžete přečíst na webu ZČU nebo si ho stáhnout. S vybranými články se setkáte také zde na Infu.

Letní číslo vyjde v červnu už s novým názvem. Do té doby vám přejeme příjemné čtení.

Celouniverzitní

Pavel KORELUS

25. 03. 2022