Zveme vás na Pivo s rektorem!

Speciální várka světlého ležáku, kterou uvařil rektor ZČU Miroslav Holeček, se bude čepovat 5. října od 16 hodin v areálu Plzeňského Prazdroje. Doprovodí ji koncert studentských kapel, soutěže a škola čepování piva. Následovat pak bude afterparty v Papírně.

Jedenáctistupňový rektorský ležák bude k ochutnání na akci Pivo s rektorem, pořádané u příležitosti oslav 25. výročí založení Západočeské univerzity v Plzni. Na studenty zde čekají dvě piva zdarma, studentské kapely Zoey, Diagnoza Exitus, Y?, Big Boy Band a Cox & Vox a bohatý doprovodný program. Návštěvníci se mohou utkat v soutěžích ve skládání a válení soudků či držení tupláků, chybět nebude ani oblíbená škola čepování.

Po skončení programu v areálu Plzeňského Prazdroje se celá akce přesune do Papírny na afterparty, která odstartuje ve 20.30 hodin projekcí filmu Lyžař, od 22 do 23 hodin se bude možné svézt na jednokolkách, návštěvníci se mohou těšit i na pump track, ping-pong či slack line. Od 22 hodin až do druhé hodiny ranní budou hrát DJ´s.

Galerie


Celouniverzitní

Kamila Kolářová

30. 09. 2016