We want you for AIESEC Plzeň

Právě teď hledáme do našeho týmu posily na pozice markeťáka, bussinessáka, exchangáka a projekťáka. Nabízíme osobní rozvoj, mezinárodní prostředí, praktické zkušenosti, realizaci vlastních nápadů a nové přátele.  

AIESEC Plzeň je jediná pobočka té největší mezinárodní studentské organizace AIESEC na západě Čech. Působíme v Plzni pod ochrannými křídly Západočeské univerzity již od roku 2004.

A co vlastně děláme? Každoročně organizujeme seznamovací víkend pro studenty prvních ročníků s názvem Prvákoviny. Realizujeme projekt EDSION, který studentům přináší mezikulturní poznání. Potkat se s námi mohou na cestovatelském večeru anebo v prostorách univerzity, kde šíříme informace o tom, co je třeba udělat pro to, aby mohli vyjet na stáž do zahraničí. Také si oblékáme košile a vyrážíme do firem, kde zprostředkováváme pracovní stáže pro zahraniční studenty anebo domlouváme spolupráci. Občas máme chuť se jen tak bavit, a tak si zajdeme zahrát laser game, zavítáme do lanového parku anebo na náměstí rozdáváme free hugs.

Stále nevíte, co si pod tím představit, a ze všech informací se vám točí hlava? Nezoufejte, stačí se podívat na náš web - vyplnit přihlášku a čekat na to, až se ozveme. Domluvíme si také informační schůzku, kde budou zájemci mít příležitost si vše vyzkoušet v praxi a přijít tak na to, co by je skutečně bavilo.

Galerie


Najdi na fotce kluka, který nikdy nenosí obě ponožky stejné anebo slečnu, která dokáže mluvit 4 jazyky. Že neuhodneš, kdo je šéfem naší pobočky?

Studentské organizace

16. 09. 2016