ZČU se představila na mezinárodním veletrhu v Liverpoolu

Organizátoři letošního ročníku EAIE se při volbě tématu nechali inspirovat slavnou písní liverpoolského rodáka Johna Lennona a rozhodli se pro idealisticky pojaté heslo „Imagine…“. Zvolený leitmotiv celé akce tak nepřímo vybízel k otevřené diskuzi nad úlohou a posláním vysokoškolského vzdělávání v dnešním globalizovaném světě.

Čtyřdenní nabitý program konference a veletrhu (13. – 16. 9.) nabízel nepřeberné množství zasedání, seminářů a jiných informačních setkání.

Letos se na stánku představil rekordní počet sedmnácti českých vysokých škol: Angloamerická vysoká škola, Česká zemědělská univerzita v Praze, České vysoké učení technické v Praze, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Masarykova univerzita, Mendelova univerzita v Brně, Ostravská univerzita, Slezská univerzita v Opavě, Technická univerzita v Liberci, Univerzita Hradec Králové, Univerzita Karlova, Univerzita Palackého v Olomouci, Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava, Vysoká škola ekonomická v Praze, Vysoké učení technické v Brně a Západočeská univerzita v Plzni.

Zástupci českých škol měli zároveň možnost zúčastnit se jedné z nabízených Campus tour, v případě ZČU se jednalo o prohlídku Manchester Metropolitan University, která je naším dlouholetým partnerem.

Více informací ke konferenci a veletrhu naleznete na stránkách EAIE a v kanceláři ZV UI112.

Galerie


ACC Liverpool

Korea University Sejong Campus - jednání o novém partnerství

Manchester Metropolitan University - kampus

Manchester Metropolitan University - kampus

Manchester Metropolitan University - aula "Brooks"

Manchester Metropolitan University - Fakulta strojního inženýrství

Manchester Metropolitan University - Studentská unie

International Office

Jana Ovsjanniková, Maryna Charlamova

20. 09. 2016