V listopadu vypukne druhý ročník soutěže o Pohár rektora

Vybrané sportovní akce budou probíhat od listopadu 2016 do dubna 2017. Soupeří mezi sebou studenti či zaměstnanci, resp. týmy jednotlivých fakult, které se snaží získat body do celkového hodnocení.

Fakulta, která nasbírá nejvíce bodů, získá putovní Pohár rektora ZČU. Sportovci vítězné fakulty, kteří se zúčastnili soutěží, obdrží voucher na společný víkendový pobyt, jehož program po dohodě s vítěznou fakultou připraví a zajistí katedra tělesné výchovy a sportu. Slavnostní vyhlášení výsledků soutěže proběhne na jaře příštího roku, opět ve spojení s některou z připravovaných akcí - letos se pohár předával v rámci Kapeláže a Běhu s rektorem. 

V akademickém roce 2016/2017 se bude soutěžit v následujících sportech: basketbal, florbal, futsal, volejbal, badminton, sportovní lezení, noční orientační běh a stolní tenis.

Soutěžní klání pořádá katedra tělesné výchovy a sportu ZČU. Vyzýváme zástupce všech fakult, studenty i zaměstnance, každého, kdo má sportovního ducha: Pojďte poměřit své síly na poli sportovním, za férových podmínek, a dokažte, že právě vaše fakulta je ta nejlepší. Vítězem prvního ročníku soutěže se stala "favka" - obhájí své vítězství?

Podrobná pravidla soutěže naleznete na webu KTS.

Fakulta strojní

Pavel Červenka

19. 10. 2016