Business Date přibližuje studentům svět podnikání

Studenti, které zajímá svět podnikání, mohli během listopadu navštívit sérii workshopů Business Date, které se odehrály v prostorách Vědeckotechnického parku v Plzni.

První část série Business Date proběhla ve středu 2. listopadu a zaměřila se na téma „Od vize a nápadu v podnikání k jeho realizaci“. Celý den probíhaly interaktivní workshopy, přednášky a diskuze s předními odborníky i inspirativními osobnostmi, které mají za sebou zkušenosti s úspěšně nastartovaným podnikáním.

Druhá část se konala ve středu 16. listopadu na stejném místě a studenti se měli možnost zapojit do dalších zajímavých diskuzí a praktických workshopů, tentokrát na téma „Financování startupu“ a „Umění vyjednávání v businessu“. V rámci programu se účastníci také blíže seznámili s prostorami a službami vědeckotechnického parku, které poskytuje začínajícím podnikatelům.

Cílem Business Date je přiblížit studentům svět podnikání a pomoci jim v rozhodování o budoucí kariéře, při promýšlení podnikatelských nápadů a přípravě vlastního businessu. Další akce Business Date se plánují v letním semestru.

Akci pořádá Centrum podnikání ZČU FEK a BIC Plzeň, podpořená je z projektu Plzeň – univerzitní město, vnitřní soutěží Západočeské univerzity v Plzni a statutárním městem Plzeň.

Galerie


Fakulta ekonomická

23. 11. 2016