Novinky a práci v systému Moodle představí čtvrteční seminář

Ve čtvrtek 12. ledna od 10 hodin se pro zaměstnance ZČU i studenty koná seminář Novinky v LMS Moodle 2017, které přijede představit Pavel Lorenc z firmy Pragodata consulting, generálního partnera Moodle pro Českou republiku.
Školení bude probíhat od 10 do 15 hodin v zasedací místnosti budovy CIV, UI 127, Univerzitní 22. Organizátoři semináře doporučují zájemcům vzít si s sebou notebook pro možnost vyzkoušení prezentovaných funkcionalit Moodle. Bližší informace a program semináře najdete na stránkách celoživotního vzdělávání.

Learning Management System Moodle je univerzitní platformou pro tvorbu a realizaci on-line kurzů. Od roku je 2015 propojený s IS STAG, což v mnohém usnadňuje administraci kurzů, zapisování studentů i přenos výsledků z LMS Moodle. V letošním roce registrujeme alespoň jeden aktivní přístup do LMS Moodle u 87 učitelů a 4584 studentů. Většina kurzů obsahuje jen základní prvky, které on-line vzdělávání nabízí. LMS Moodle má spoustu skvělých nástrojů, které zatím využívá jen minimum pracovníků ZČU. Přijďte se seznámit s tím, jak LMS Moodle využít naplno!  V případě zájmu o další podrobnější informace o aktivitách ZČU v oblasti on-line vzdělávání a spolupráce na přípravě a realizace on-line kurzů a projektů, kontaktujte Lucii Rohlíkovou, Ústav celoživotního vzdělávání, lrohlik@ucv.zcu.cz, tel.:604 115 360.



Celouniverzitní

Kateřina MODRÁ

10. 01. 2017