Career DAYS 2017 otevírají dveře kariérním příležitostem

Career DAYS je festival, na kterém mají studenti a čerství absolventi možnost poznat své budoucí zaměstnavatele prostřednictvím interaktivního programu a neformálních setkání. Letošní ročník se koná 2. a 3. března v Praze.
Festival klade důraz především na zážitky, a to jak formou pestrého programu, tak i prostředím, které je uzpůsobené tomu, aby se jeho návštěvníci cítili pohodlně. Letos navíc čeká účastníky ještě více příležitostí z IT a představení neziskových organizací a start-upů.
A na co se můžete těšit? Jedná se o jedinečnou příležitost poznat firmu i z jiné stránky, dozvíte se, jaké má hodnoty, vize, uslyšíte příběhy zaměstnanců a hlavně, se můžete na cokoliv zeptat. Chybět nebudou ani panelové diskuze pořádané společnostmi, na kterých budou probíhat diskuse na zajímavá témata s lidmi, kteří tomu opravdu rozumí. Bude zde také možnost se zúčastnit praktických a ihned použitelných tréningů, na kterých se vám dostane vzdělání v různých užitečných oblastech od specialistů a manažerů. Nebude chybět ani  řada případových studií, které odhalí, co opravdu daná pozice obnáší. Navíc se na festivalu máte příležitost, potkat se zajímavými lidmi, přednášejícími či řečníky. Vykročte do své budoucí kariéry tou správnou nohou.  

Více informací na webu festivalu anebo na facebookové události.

Galerie


Studentské organizace

16. 01. 2017