Technické fakulty se představí na veletrhu studijních příležitostí

Study Map Day je netradiční veletrh studijních možností zaměřený na technické vzdělávání a uplatnění absolventů v Plzeňském kraji, který se koná 27. a 28. ledna v Plzni. Jeho součástí bude i prezentace tří technických fakult ze ZČU.
Fakulta aplikovaných věd, fakulta elektrotechnická a strojní fakulta se zúčastní veletrhu studijních příležitostí, aby potencionální zájemce o studium technických oborů seznámily s průběhem studia a jejich případném uplatnění. Návštěvníci se tak mohou těšit kromě společné přednášky na téma Možnosti studia techniky na ZČU na stánky fakult, na kterých se představí jejich úspěchy jako chytrý hasičský oblek, cross motocykl či roboti arduino.

Veletrh studijních možností Study Map Day chce poskytnout ucelený přehled o možnostech studia technických oborů v západočeské metropoli, navíc doplněný o následné uplatnění absolventů v praxi. Kromě škol se veletrhu účastní také firmy – budoucí zaměstnavatelé kvalifikovaných odborníků – podnikající v regionu. V rámci veletrhu vznikla také speciální tištěná mapa, která pomůže jednoduchým způsobem zájemcům o technické vzdělání vybrat nejvhodnější technický obor a ukáže jim, jak se po absolvování školy mohou uplatnit v praxi.

Více o veletrhu se dozvíte na stránkách Smart Edu Plzeň.


Galerie


Celouniverzitní

23. 01. 2017