Propojení technik používaných ve sportu a byznysu představí kouč Jaromíra Jágra

Marian Jelínek, psycholog a hokejový trenér Jaromíra Jágra, přijal pozvání na besedu nazvanou Be balanced, která se uskuteční v pondělí 27. února od 14.15 hodin v budově NTIS.
Přednáška spojená s besedou „Be Balanced“ (metafora na rozhraní fyzické a psychické rovnováhy) bude pojednávat převážně o motivaci na základě paralel vrcholového sportu a byznysu. Návštěvníci se dozví, co mají byznys a vrcholový sport společného, jak docílit konstruktivního jednání na sportovním i pracovním poli či poznat mezigenerační rozdíly ve sportu a na pracovišti a jejich přínos pro obě strany.
Marian Jelínek je český hokejový kouč s hlubším zájmem o psychologii a filosofii, které aplikuje do své každodenní práce. Je spoluautorem několika knih a držitelem doktorátu z kinantropologie. V pětadvacetileté praxi hokejového trenéra pracoval nejen v Čechách, ale i v zahraničí. Mezi jeho největší úspěchy patří titul MS 2005 z Vídně, dva  tituly mistra extraligy s HC Sparta Praha a vítězství Prezidentského poháru s HC Plzeň. Do povědomí veřejnosti se zapsal také díky desetileté spolupráci s Jaromírem Jágrem. Své zkušenosti z vrcholového sportu přenáší i do "vrcholového" byznysu v podobě koučinku, školení a přednášek.
Beseda Be Balanced se koná 27. února od 14.15 do 16.15 v budově NTIS, posluchárna US 207, Technická 8, ZČU Plzeň. Vstup na přednášku je zdarma.


Galerie


Celouniverzitní

Kateřina MODRÁ

07. 02. 2017