Léto s angličtinou na zámku v Nečtinech

Univerzita chystá tábory s angličtinou v ubytovacím a školicím zařízení Nečtiny.
V rámci Mezinárodní letní jazykové školy proběhne letos v Nečtinech letní dětský jazykový kurz s názvem "Na zámku jen anglicky", a to v termínu od 10. do 14. července. Jedná se o kombinaci intenzivní celotýdenní anglické konverzace a atraktivního programu pro děti od 7 do 11 let. Čeká je týden plný angličtiny, celotáborová hra a pestrý program nabízející zábavu, výlety i dobrodružství. Děti se na jeden týden ocitnou v prostředí „anglického zámku“, kde budou nenuceně používat angličtinu celý den při běžných činnostech. Nemusí jezdit do Anglie, ale i tady, 35 kilometrů od Plzně, mohou spontánně rozvíjet a výrazně zlepšovat své komunikační anglické dovednosti. Lektoři angličtiny budou děti provázet celým pobytem v angličtině a svými zkušenostmi a jazykovou výbavou zaručují profesionální úroveň.

To vše v krásném prostředí nečtinského zámku, který nabízí nejenom čistý vzduch a přírodní krásy, ale i mnoho sportovního vyžití, koupání v malém bazénku, hry na dětském hřišti i tělocvičně, projížďky na koloběžkách a výlety do okolí. Učebny jsou vybaveny interaktivními tabulemi a společenská místnost stolními hrami, fotbálkem a dalšími lákadly. Wifi a počítačový koutek je samozřejmostí.

Ubytování je ve dvou- až pětilůžkových pokojích se sociálním zařízením na chodbě. O jídlo se postará vstřícný a šikovný personál, který dětem zajistí stravu 5x denně v podobě domácí kuchyně.

Obdobný program bude mít také Víkendovka s angličtinou ve dnech 9.-11. 6., kdy se děti stanou návštěvníky "anglického zámku" na jeden víkend. Akce je určena i pro stejnou věkovou skupinu.

Více informací a přihlášky najdete na webových stránkách zámku Nečtiny.

Celouniverzitní

Kamila Kolářová

21. 04. 2017