Univerzitu v listopadu ovládne pátý Festival absolventů

Západočeská univerzita otevře kampus bývalým studentům. Projdou se výzkumnými centry a pobaví se při slavnostním večeru na Fakultě designu a umění Ladislava Sutnara.

Potkat se s bývalými spolužáky i vyučujícími, prohlédnout si po letech svoji alma mater, pobavit se… To vše mohou absolventi Západočeské univerzity v Plzni, kteří se letos už popáté setkají. Jejich tradičním festivalem ožije v pátek 2. listopadu celý areál kampusu na Borech a akce se mohou zúčastnit zdarma. Stačí se zaregistrovat.

Co Festival absolventů nabídne? Od 16 hodin prohlídky čtyř výzkumných center a možnost posedět ve třech univerzitních kavárnách, od 19 hodin pak slavnostní večer v budově Fakulty designu a umění Ladislava Sutnara. Na programu je koncert akademických sborů a kapely One Dollar Jazz, módní přehlídka studentů oboru Fashion Design či vystoupení nového cirkusu v podání Žongléros Ansámbl. O zábavu se tedy postarají absolventi i současní studenti ZČU. Více informací najdete na webu Absolventů.

Festival absolventů pořádá Západočeská univerzita jednou za dva roky. Fotografie z ročníku 2016 si prohlédněte v galerii.

Galerie


Celouniverzitní

Pavel KORELUS

02. 10. 2018