Studenty pobaví už jedenáctá Kapeláž

Festival Univerzita Veřejnost

Soutěžní přehlídku studentských kapel v areálu Plzeňského Prazdroje letos ozdobí i kapela GOODFELLAS - objev roku hudebních cen Anděl.

Už jedenáctým rokem pořádá Stavovská unie studentů ve spolupráci se Západočeskou univerzitou přehlídku studentských kapel Kapeláž, která se uskuteční na již tradičním místě – na nádvoří Plzeňského Prazdroje. Termín je o něco méně tradiční, ale o to lákavější. Na prvního Máje neboli 1. května 2019 od tří odpoledne.

Na letošní Kapeláži se na vás těší šest mladých kapel, které budou soutěžit o vaši přízeň. Představí se vám TyPilas, ToVeg, ON FIRE, Cliché, Right Now a ZASTODESET. Pro kapely se bude hlasovat přímo na akci pomocí lístků, které dostanete při vstupu od majálesových Hodných holek.Těšte se na několik hudebních žánrů, na své si přijde opravdu každý, a chybět nebude ani doprovodný program v podobě soutěží o pivo zdarma! Na konec Kapeláže jsme pro vás připravili speciálního hosta. Jedná se o kapelu GOODFELLAS, která se může pyšnit cenou Objevu roku z předávání Andělů.

Pokud tedy máte stejně jako my rádi dobrou muziku a zábavný program, budeme se na vás těšit 1. května 2019 od 15 hodin v Plzeňském Prazdroji.

Galerie


Celouniverzitní

Radka Šindelková

24. 04. 2019