Němčina je budoucnost. Chcete se zlepšit? ptá se jazykový kurz studentů

Další vzdělávání Studium Univerzita

Studenti ZČU budou moci od nového akademického roku chodit každé úterý zdarma na jazykový kurz německého jazyka.

Studenti Západočeské univerzity se budou moci od zimního semestru akademického roku 2019/2020 zlepšovat v němčině. „Začni v zimním semestru. Nauč se komunikovat německy. Zvyš svoje šance. Vydělej si víc,“ oslovuje je kampaň, kterou pod názvem Němčina je budoucnost. Chceš se zlepšit? připravila ZČU a plzeňská regionální kancelář Obchodní a průmyslové komory Regensburg a Česko-německé obchodní a průmyslové komory. Kurzy budou zdarma.

Výuky v rámci platformy Science & Industry se budou moci zúčastnit studenti napříč fakultami. Scházet se budou každé úterý od 14.50 do 16.20 hodin v místnosti UL610 v budově Fakulty strojní v areálu kampusu na Borech. Vyučovat je bude Blanka Blažková z Ústavu jazykové přípravy ZČU, která je zároveň odborným garantem celého projektu. Zájemci o kurz se na ni také mohou obracet s dotazy na blazkovb@ujp.zcu.cz.

Studenti ZČU se s kampaní už mohli setkat na březnovém Veletrhu pracovních příležitostí. Bude je ale oslovovat také prostřednictvím facebooku a letáky uvidí v jednotlivých fakultách i v menzách na Borech a v Kollárově ulici.

Galerie


Celouniverzitní

Pavel KORELUS

03. 05. 2019