Den pracovních příležitostí na Fakultě zdravotnických studií - ZRUŠENO

08 Říjen

8. října, 10:00

Fakulta zdravotnických studií ZČU, Husova ul.

Spolupráce Studující Výstava

Vzhledem k nepříznivé epidemiologické situaci je akce zrušena a uskuteční se v příznivějším termínu, pravděpodobně v první polovině roku 2021, a to v závislosti na situaci.

Určeno pro: studenty
Kontakt: Alena Lochmannová

Hledání, ať už jakékoliv, má vždy svá úskalí. O to více, jedná-li se o hledání budoucího povolání. Rozhodnout se, kde podepsat pracovní smlouvu, není nikdy jednoduché. Proto Fakulta zdravotnických studií ZČU pozvala celou řadu perspektivních zaměstnavatelů v pozici vystavovatelů a zve na již tradiční Den pracovních příležitostí.

Den pracovních příležitostí se bude konat v prostorách Fakulty zdravotnických studií ZČU. Půjde o prezentační výstavu pro studenty, kterým vystavovatelé představí možné budoucí pracovní uplatnění. Studenti tak získají jedinečnou příležitost položit správné otázky správným lidem.

„Srdečně zveme studenty všech ročníků i oborů. Akce cílí jak na studenty, kteří budoucí povolání aktuálně hledají, tak na ty, kteří si zatím jen vytvářejí představu o možnostech svého budoucího kariérního působení. Významnou devizou akce je možnost pokládat konkrétní dotazy zástupcům jednotlivých vystavovatelů, významných partnerů fakulty, a získat tak konkrétní, užitečné odpovědi," zve na akci děkan Fakulty zdravotnických studií ZČU Lukáš Štich.

Fakulta zdravotnických studií

Alena Lochmannová

08. 10. 2020, 10:00


13 Červen

náměstí Míru, Klatovy


Celouniverzitní

13. 06. 2024, 08:30

15 Květen

hala Knihovny Bory, Univerzitní 18, Plzeň


Univerzitní knihovna

15. 05. 2024, 17:00

11  -  12 Duben

Fakulta designu a umění Ladislava Sutnara, Multilab (LS122)


Fakulta designu a umění Ladislava Sutnara

11. 04. 2024