ZČU se stala součástí kolekce oblečení COPATUTOJE

Spolupráce Univerzita Veřejnost

Západočeská univerzita v Plzni se spojila se značkou Horsefeathers. Jako dárek k 30. výročí univerzity vznikla limitovaná edice oblíbené kolekce plzeňského oblečení.

Na otázku a zároveň dobře zavedenou značku kolekce oblečení Horsefeathers COPATUTOJE se dá nově odpovědět slovy: Tuto je ZČU.

Západočeská univerzita v Plzni se totiž připojila ke společnému projektu Horsefeathers a města Plzně, díky čemuž do kolekce přibyly nové, speciální univerzitní kousky věnované letošnímu 30. výročí ZČU. Mikiny, trika, kšiltovky i kulichy jsou šedé, černé či černošedé a poznáte je podle loga ZČU. Trika jsou k mání v dámské i pánské variantě.

Poprvé bude vše k dostání 21. září při Dni v kampusu, kterým ZČU letošní třicátiny oslaví. Nebude to ale poslední příležitost, neboť oblečení bude možné až do vyprodání limitovaných zásob pořídit v prodejně skript v kampusu na Borech a také v coworkingovém centru Kulturka v Sedláčkově ulici.

Koupí navíc pomůžete dobré věci. Část výtěžku z prodeje totiž získá Onkologická a radioterapeutická klinika Fakultní nemocnice Plzeň, která patří k vůbec největším v České republice a každý rok pomáhá tisícům pacientů překonat jejich těžkou životní situaci.

Galerie


Celouniverzitní

Pavel KORELUS

15. 09. 2021